Tréninkový report (3)

22.05.2012 21:20

 

Dne 20.5.2012 se uskutečnil týmový trénink v malé části lesa odděleném poli nedaleko Neumětel. Trénink byl veden svobodníkem J. Chvojkou a svobodníkem V. Šináglem. Tréninku se zúčastnili další dva Vojíni (M. Baka a J. Veselý). Tréninku jsem se zúčastnil i já jakožto plk. Blažek, ovšem jako civil jen pro fotodokumentaci (stále jsem indisponován zraněním nohy). Pro začátek si Vojíni, pod dozorem obou vedoucích tréninku, zopakovali 5 poloh pohybu snipera, které byli předmětem předchozích tréninků.

Po tomto důsledném zopakování se všichni zúčastnění přesunuli hlouběji do lesa, kde bylo připraveno další cvičení. Byla určena dvě stanoviště 1. a 2. Střelec v plné výstroji obsadil stanoviště č.1 a druhý střelec se zavázanýma očima obsadil 2. stanoviště. Střelec se bez časového omezení musel přesunout tiše ke stanovišti č. 2, tak aby nebyl slyšen. Jakmile střelec se zavázanýma očima slyšel pohybující se osobu, zvedl ruku a snažil se přesně určit její polohu. Když polohu určil správně, prozrazený střelec měl ještě druhý pokus. Trestem mu bylo deset kliků. Postupně se v této aktivitě vystřídali všichni zúčastnění. Zjištěno bylo, že cvičení se lépe povedlo Vojínům, nežli Svobodníkům.

Poté se 4 hráči rozdělili do dvojic a připravili se ke dvěma krátkým hrám ve stylu Teamdeathmatch. Trénink trval přibližně 2 a půl hodiny. Ukončen byl v cca 1330 a všichni členové se poté odebrali do svých domovů.

                                                                                                                                        made by Bláža :)